Technologie

Meer over de techniek achter Heatflow®

Heatflow® is een technisch hoogstandje op het gebied van engineering en materiaal toepassingen.

In Heatflow® worden koolstofvezel gloeidraden gebruikt als verwarmings-element. De gloeidraad is een mengsel van koolstofweefsel en koolstofpasta. Bij andere fabrikanten wordt alleen koolstofpasta aangebracht op de folie. Dankzij het gebruik van koolstofweefsel gloeidraden wordt de levensduur van Heatflow® drievoudig verlengd (meer dan 30 jaar) en plaatselijke oververhitting van het oppervlak wordt uitgesloten.

Voor het eerst in de geschiedenis van infraroodverwarming filmtechnologie is NAOS Co. erin geslaagd om het probleem van de ongelijke verdeling van de warmte in het hele gebied en de problemen van de operationele veiligheid op te lossen zonder in te boeten op een hoge energiebesparing

Veiligheid eerst

Veiligheid eerst Heatflow® is niet brandbaar of ontvlambaar; onze polyester film heeft hoge diëlektrische en isolerende eigenschappen.

Heatflow®: geproduceerd in Zuid-Korea

Heatflow® wordt geproduceerd door NAOS Co., Ltd (Korea) en is de leider in productie en innovatie van infrarood verwarming film. Heatflow® infraroodverwarming film is de nieuwste generatie verwarmingsfolie met superieure karakteristieken. NAOS Co., Ltd heeft de levensduur van het eindproduct enorm verbeterd. Met een dergelijke verbetering heeft het de maatstaf weten te verhogen in de verwarming industrie. De levensduur van de Heatflow® infrarood koolstofvezel verwarmings film is meer dan 30 jaar !!!

Het bedrijf heeft zijn eigen productie-fabrieken en onderzoekslaboratorium in Korea. Ingenieurs bij NAOS Co., LTD konden een aantal unieke eigenschappen implementeren in de nieuwe generatie van de Heatflow® infrarood verwarming. Deze eigenschappen verbeteren aanzienlijk de prestaties van Heatflow® in het bereiken van hogere duurzaamheid, brandveiligheid en de efficiëntie van warmte-overdracht.

Heatflow® infrarood verwarming is een ultra-dun (0,5 mm) verwarmingssysteem dat gebruikt maakt van lange-infraroodstraling. De technologie is gebaseerd op het principe van infrarode warmtestraling middels een elektrische stroom door weefsel van koolstofvezels, het hoofdverwarmingselement van Heatflow®. Heatflow® Carbon fiber infrarood verwarming is technologisch gepatenteerd en vanwege de eigenschappen en kenmerken overtreft het alle andere verwarmingsmethoden!

Interesse in een demonstratie?

Wilt u de warmte en mogelijkheden van Heatflow® beter leren kennen? Meldt u dan aan voor een geheel vrijblijvende demonstratie van ons product. Laat u op de volgende pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een afspraak!