Infrarood verwarmingspaneel

Infrarood folie: een infrarood verwarmingspaneel maar dan zonder installatiebeperkingen.

Verwarmingsadvies

Zoekt u een professioneel en innovatief bedrijf in Nederland dat infrarood folie als alternatieve mogelijkheid voor infrarood verwarmingspanelen kan leveren? Een enthousiast team mensen dat met u meedenkt en ook nog eens uw zorgen uit handen neemt? Infrarood folie en infrarood verwarmingspanelen vragen om een specialist. Heatflow Systems is zo’n specialist. Ze adviseert en stelt de klant daarbij centraal. Heatflow Systems luistert naar wat u wilt, uw eisen en wensen, en vertaalt dat in een voor u op maat gemaakt advies met prijsopgave.

Kostenvergelijking

Uiteraard bent u benieuwd hoe infrarood folie zich verhoudt tot andere meer conventionele verwarmingssystemen als we kijken naar onderhoudskosten, installatiekosten en jaarlijks verbruik. We hebben dit voor u inzichtelijk gemaakt aan de hand van een praktijksituatie met een twee onder één kap woning. We hebben hierbij gekeken naar wat de installatiekosten zijn voor de verschillende type verwarmingssystemen, de jaarlijkse onderhoudskosten en het energieverbruik per jaar. U vindt dit alles netjes in een overzicht verwerkt. Overtuig uzelf en maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. Velen gingen u voor.

Overige voordelen

Naast een gunstige prijs en kostenbesparing ten opzichte van de traditionele verwarmingssystemen heeft infrarood folie, ook vergeleken met het sterk in opmars zijnde infrarood verwarmingspaneel, nog een aantal extra voordelen zoals ruimtebesparing en een snellere installatie. We vertellen u graag alle details.

Demonstratie

Wilt u de warmte en mogelijkheden van infrarood folie beter leren kennen? Meldt u dan aan voor een demonstratie van ons product. Alles geheel vrijblijvend. Laat op de aanmeldpagina uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een afspraak!

Meer informatie

Heeft u vragen over wat Heatflow Systems u op het gebied van infrarood verwarmingsfolie kan bieden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel dan 085-0656245. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Wij reageren binnen een dag.
Bezoekers die op Infrarood verwarmingspaneel zochten, bekeken ook: gezonde warmte –  draadloze bediening – goedkoper – technologie infrarood verwarming

Heatflow Systems BV is in heel Nederland actief met Heatflow® infrarood verwarmingsfolie als ruimtebesparende alternatief voor infrarood panelen.

Interesse in een demonstratie?

Wilt u de warmte en mogelijkheden van Heatflow® beter leren kennen? Meldt u dan aan voor een geheel vrijblijvende demonstratie van ons product. Laat u op de volgende pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een afspraak!