Heatflow

Wat is Heatflow® en welke techniek gaat er achter schuil

Heatflow® is een extreem dunne, slechts 0,5 MM dikke infrarood stralingsfolie, welke u van een ongekend comfortabele verwarming voorziet. Naos heeft een Carbonfiber folie ontwikkeld voor de nieuwste generatie verwarmingssystemen. Ons geheim verhult niet alleen de revolutionaire carbonvezel vulling, maar tevens de unieke verbinding tussen de koperen en zilveren stroomgeleiders.

Deze verbinding zorgt voor een lager energieverbruik en probleemloze geleiding van stroom door de carbonvezel vulling.
Het basis element bevat de kwaliteit, en de veiligheid wordt gegarandeerd door de unieke verbinding tussen de koperstrip en de zilveren coating, welke dienen voor een probleemloze stroomtoevoer.

Deze techniek maakt Heatflow® uniek ten opzichte van andere bestaande folies. Bij slecht contact tussen de koperen strip en de zilveren coating kunnen elektrische storingen in de geleiding ontstaan welke het verwarmingssysteem negatief laten functioneren en de energiekosten laten oplopen. Met dank aan de precieze methode van lijmen met behulp van een speciaal polymeer poeder wordt voorkomen dat dergelijke elektrische storingen kunnen optreden in Heatflow® verwarmingsfolie.

Carbonvezel-vulling zorgt voor een lange levensduur

In Heatflow® verwarmingsfolie wordt carbonvezel vulling gebruikt als verwarmingselement. Dit is een composiet van carbonvezel en carbonpasta welke op folie wordt aangebracht zoals in de drukkerij industrie toegepast wordt. Met dank aan deze speciaal toegepaste carbonvezel vulling is de levensduur verdriedubbeld ( meer dan 30 jaar ) en is plaatselijke oververhitting uitgesloten.

Energiekosten kunnen met 40% of meer omlaag

Heatflow® overtreft in principe alle conventionele verwarmings systemen met zijn typische eigenschappen en karakteristieken.

Heatflow® verwarmingsfolie is technologisch gepatenteerd. Bij gebruik van Heatflow® kunnen besparingen gerealiseerd worden op de energiekosten van 40% ten opzichte van bestaande verwarmingssystemen.

Interesse in een demonstratie?

Wilt u de warmte en mogelijkheden van Heatflow® beter leren kennen? Meldt u dan aan voor een geheel vrijblijvende demonstratie van ons product. Laat u op de volgende pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een afspraak!