Gezonde warmte

Heatflow®: Gezonde warmte

De Heatflow® technologie is een bron van gezonde, biologisch optimale warmte voor ons lichaam. Heatflow® zorgt voor een biologisch optimale warmte voor ons lichaam. De infraroodstraling omvat verschillende soorten golven. Voor het menselijk lichaam zijn lange-infrarood golven de meest waardevolle. Het bereik van infraroodstraling uitgezonden door de Heatflow® infrarood koolstofvezel verwarmingsfolie is dezelfde als van ons lichaam zelf, zodat ons lichaam ze accepteert als ware het zijn eigen.

Anti-bacteriële effecten

Heatflow® folie heeft  zijn natuurlijke antibacteriële werking door negatieve ionen die worden verzonden tijdens de werking. Volgens onafhankelijke testen (zie hoofdstuk “Certificaten” van onze website) is de efficiëntie van de antibacteriële werking van Heatflow® infrarood verwarming film ruim 72,6%.

Gunstige eigenschappen

Heatflow® infrarood verwarming heeft vele gunstige eigenschappen.
• (Lange) infrarood golven (gezonde warmte)
• Antibacteriële effecten (negatieve ionen)
• Verbetering luchtkwaliteit
• Geen ongewenste elektromagnetische straling

Verbetering van de luchtkwaliteit

Heatflow® infraroodverwarming verbetert de luchtkwaliteit in uw woon- en werkruimtes. Op basis van de resultaten van experimenten welke elke 30 minuten werden uitgevoerd, werd bevestigd dat de Heatflow®-film de luchtkwaliteit verbetert tot 81% binnen 2 uur. Deze verbetering van luchtkwaliteit heeft een uitzonderlijk positief effect op ons lichaam in de kamer waar Heatflow® wordt gebruikt.
Tevens droogt Heatflow® niet de lucht en blijft de luchtvochtigheid in de kamer gehandhaafd.

Geen ongewenste elektromagnetische straling

Heatflow® infraroodverwarming stelt u niet bloot aan ongewenste elektromagnetische straling. Heatflow® verwarmingsfolie is namelijk geen bron van ongewenste elektromagnetische straling! Bestaande alternatieve elektrische verwarmingsinstallaties hebben daarentegen wel negatieve effecten op de gezondheid. Elektromagnetische golven en elektromagnetische veld zorgen voor vertraging van de bloedcirculatie in de bloedvaten. De EMS tests uitgevoerd door het onafhankelijke Zwitserse SGS heeft aangetoond dat Heatflow® infraroodverwarming film geen ongewenste elektromagnetische straling produceert.

Interesse in een demonstratie?

Wilt u de warmte en mogelijkheden van Heatflow® beter leren kennen? Meldt u dan aan voor een geheel vrijblijvende demonstratie van ons product. Laat u op de volgende pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een afspraak!