Heatflow® infrarood verwarming heeft naast het besparende karakter en het makkelijk toepasbaar zijn nog een groot voordeel en dat is dat het zorgt voor een gezonde warmte. Lees hieronder waarom Heatflow® ook op het gebied van gezondheid de weloverwogen keuze is.

Heatflow®: Gezonde warmte

Sample title

De Heatflow® technologie is een bron van gezonde, biologisch optimale warmte voor ons lichaam. Heatflow® zorgt voor een biologisch optimale warmte voor ons lichaam. De infraroodstraling omvat verschillende soorten golven. Voor het menselijk lichaam zijn lange-infrarood golven de meest waardevolle. Het bereik van infraroodstraling uitgezonden door de Heatflow® infrarood koolstofvezel verwarmingsfolie is dezelfde als van ons lichaam zelf, zodat ons lichaam ze accepteert als ware het zijn eigen. 

Anti-bacteriële effecten

Heatflow® folie heeft  zijn natuurlijke antibacteriële werking door negatieve ionen die worden verzonden tijdens de werking. Volgens onafhankelijke testen (zie hoofdstuk "Certificaten" van onze website) is de efficiëntie van de antibacteriële werking van Heatflow® infrarood verwarming film ruim 72,6%.


Sample title

Gunstige eigenschappen

Heatflow® infrarood verwarming heeft vele gunstige eigenschappen.
• (Lange) infrarood golven (gezonde warmte)
• Antibacteriële effecten (negatieve ionen)
• Verbetering luchtkwaliteit
• Geen ongewenste elektromagnetische straling

Verbetering van de luchtkwaliteit

Heatflow® infraroodverwarming verbetert de luchtkwaliteit in uw woon- en werkruimtes. Op basis van de resultaten van experimenten welke elke 30 minuten werden uitgevoerd, werd bevestigd dat de Heatflow®-film de luchtkwaliteit verbetert tot 81% binnen 2 uur. Deze verbetering van luchtkwaliteit heeft een uitzonderlijk positief effect op ons lichaam in de kamer waar Heatflow® wordt gebruikt.
Tevens droogt Heatflow® niet de lucht en blijft de luchtvochtigheid in de kamer gehandhaafd.

Sample title

Geen ongewenste elektromagnetische straling

Heatflow® infraroodverwarming stelt u niet bloot aan ongewenste elektromagnetische straling. Heatflow® verwarmingsfolie is namelijk geen bron van ongewenste elektromagnetische straling! Bestaande alternatieve elektrische verwarmingsinstallaties hebben daarentegen wel negatieve effecten op de gezondheid. Elektromagnetische golven en elektromagnetische veld zorgen voor vertraging van de bloedcirculatie in de bloedvaten. De EMS tests uitgevoerd door het onafhankelijke Zwitserse SGS heeft aangetoond dat Heatflow® infraroodverwarming film geen ongewenste elektromagnetische straling produceert.