Alternatieve verwarming

Alternatieve verwarming: gezonde warmte, verbeterde luchtkwaliteit en geen ongewenste straling.

Alternatief verwarmingsadvies

Zoekt u een professioneel en innovatief bedrijf in Nederland dat gezonde alternatieve verwarming kan leveren? Een enthousiast team mensen dat met u meedenkt en ook nog eens uw zorgen uit handen neemt? IR-verwarming zorgt voor een gezond binnenklimaat maar vraagt om specifieke kennis. Heatflow Systems heeft deze kennis in huis. Ze adviseert en stelt de klant daarbij centraal. Heatflow Systems luistert naar uw eisen en wensen en vertaalt dat in een op maat gemaakt alternatief verwarmingsadvies met prijsopgave.

Kosten verwarmingssystemen op een rijtje

Uiteraard bent u benieuwd hoe IR-verwarming zich verhoudt tot de andere meer traditionele systemen als we kijken naar installatiekosten, onderhoudskosten en jaarlijks verbruik. We hebben dit voor u inzichtelijk gemaakt aan de hand van een situatie in de praktijk met een twee onder één kap woning. We hebben hierbij gekeken naar wat de installatiekosten zijn voor de verschillende soorten systemen, de jaarlijkse onderhoudskosten en het energieverbruik op jaarbasis. U vindt dit alles keurig gerangschikt in een schema verwerkt. Bekijk het kostenplaatje en overtuig u van alternatieve verwarming door middel van IR-panelen. Nog niet overtuigd? Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. Velen gingen u voor.

Niet alleen een gezond leefklimaat

Naast een gezond leefklimaat heeft IR-verwarming van uw kantoor, huis, bedrijf of winkel nog meer voordelen waar u niet omheen kunt, zoals snelle installatie, lange levensduur en 10 jaar garantie. We vertellen u graag alle details.

Demonstraties

Wilt u de warmte en mogelijkheden van dit alternatieve verwarmingssysteem beter leren kennen? Meldt u dan aan voor een geheel vrijblijvende demonstratie van ons product. Laat op de aanmeldpagina uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een afspraak!

Nog vragen?

Heeft u vragen over wat Heatflow Systems u op het gebied van alternatieve verwarming met IR-panelen kan bieden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel dan 085-0656245. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Wij reageren binnen 24 uur.
Bezoekers die op Alternatieve verwarming zochten, bekeken ook: gezonde warmte –  draadloze bediening – goedkoper – technologie infrarood verwarming

Heatflow Systems BV is met Heatflow® alternatieve IR-verwarming actief in heel Nederland.

Interesse in een demonstratie?

Wilt u de warmte en mogelijkheden van Heatflow® beter leren kennen? Meldt u dan aan voor een geheel vrijblijvende demonstratie van ons product. Laat u op de volgende pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een afspraak!